V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

PREISKAVE ZA ZDRAVJE

V podjetju BIOSANA smo za vas pripravili smiselno zasnovane pakete laboratorijskih testiranj z vključenim zdravniškim mnenjem in kratkim posvetom glede vašega zdravja. V sodobnem laboratoriju lahko izvedete hematološke, biokemijske in imunokemijske preiskave krvi ter preiskave urina in blata. Priporočamo testiranje tako ženskam kot tudi moškim v vseh starostnih obdobjih. Predvsem pa je priporočljivo, da tovrstne preiskave po 35.letu starosti opravite vsaj 1-krat na tri leta. Pravočasno diagnosticiranje neustreznosti ali morebitnih bolezenskih stanj lahko precej izboljša prognozo in potek zdravljenja, s tem pa  vpliva tudi na vašo življenjsko dobo in kvaliteto življenja.

PAKETI PREISKAV

Preventivni pregledi so sklop postopkov, katerih cilj je zgodnje odkrivanje ali preprečevanje bolezni in drugih morebitnih zdravstvenih težav. S preventivno naravnanim načinom spremljanja zdravja pacienti prihranijo mnogo bolečin, živcev, časa in denarja, zaradi česar se jih poslužuje vedno več posameznikov.

 

Za vas smo pripravili smiselno zasnovane pakete laboratorijskih testiranj z vključenim zdravniškim mnenjem in kratkim posvetom glede vašega zdravja.

PAKET PREISKAV vključuje

 

Posvet z zdravnikom

 

 

Laboratorijske preiskave

 

 

Poročilo o preiskavi

 

Poglejte in izberite svoj paket testiranj. Če boste potrebovali več informacij ali želite svoj osebni paket testiranj, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo odgovorili.

LABORATORIJSKE PREISKAVE

Pri nas lahko opravite laboratorijske preiskave v okviru našega pogodbenega laboratorija ali pa se dogovorimo, da laboratorijske preiskave opravite samoplačniško v okviru svojega zdravstvenega doma oziroma kjerkoli drugje, ter nam na pregled prinesete izzide preiskav za katere se predhodno dogovorimo.

 

Naše telo je najzmogljivejši laboratorij, ki 24/7 poskrbi, da vsi procesi v telesu delujejo brezhibno ter nas ohranjajo pri zdravem življenju. Pa vendar če so obremenitve prevelike, se lahko zgodi, da se funkcije nekaterih organov ali procesov zmanjšajo ali celo odpovedo. Za oceno ustreznosti delovanja našega telesa je potrebno  redno preverjanje nekaterih parametrov zdravja.

 

PREISKAVE KRVI

– hematološke preiskave

– biokemijske preiskave

– hormonske preiskave

– vitamini in minerali

– tumorski označevalci

– intoleranca na hrano

 

PREISKAVE URINA

– osnovna preiskava urina

– sediment

PREISKAVE BLATA

– kri v blatu

– paraziti

NISTE PREPRIČANI, KATERA PREISKAVA JE NAJBOLJ PRIMERNA. 

POKLIČITE NAS na 031 612 964 ali NAM PIŠITE.

Z VESELJEM VAM BOMO ODGOVORILI 🙂

NISTE PREPRIČANI, KATERO SVETOVANJE JE NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VAS. 

POKLIČITE NAS na 031 612 964 ali NAM PIŠITE.

Z VESELJEM VAM BOMO ODGOVORILI 🙂

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

Biosana Living IZOBRAŽEVANJA

Znanje in ozaveščenost o zdravem kvalitetnem življenja je naša moč in pot do zdravja, sreče in uspeha. Za vas pripravljamo kakovostna izobraževanja, ki jih izvajajo strokovnjaki iz različnih področij.

 

Napišite nam, katero izobraževanje bi vas zanimalo in kontaktirali vas bomo.

 

 

PRIPOROČILA in MNENJA NAŠIH STRANK

 

5/5

 

SKUPAJ DO ZDRAVJA, ZADOVOLJSTVA in OSEBNIH ZMAG

 

 

NISTE PREPRIČANI, KATERO SVETOVANJE JE NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VAS. 

POKLIČITE NAS na 031 612 964 ali NAM PIŠITE.

Z VESELJEM VAM BOMO ODGOVORILI 🙂

 

 

Podjetje BIOSANA Living Nature d.o.o. vam nudi strokovne in kakovostne storitve posvetov, preiskav, svetovanj, delavnic in izobraževanj na področju zdravega in kvalitetnega življenja. Preko nasvetov, svetovanj in izobraževanj, ki jih ponujamo lahko ohranite ali izboljšate zdravje in kvaliteto življenja.


V primeru da imate resnejše težave z zdravjem, fizične ali duševne narave, se obrnite na svojega zdravnika, ki vas bo napotil do ustreznega specialista. 

Scroll to Top