V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

Svetovanje za zdravo življenje

SVETOVANJE ZA KVALITETO ŽIVLJENJA

BIOSANA Metuljev polet

meditation

Kvalitela življenja postaja vse bolj pomemben vidik našega življenja. Ni pomembno samo, da preživimo, ampak tudi kako živimo, ali nas izpolnjujejo zdravje in prijetni odnosi, ali znamo občutiti srečo in harmonijo življenja.

 

Ste se znašli na življenjskem razpotju in ne veste kako naprej? Ali se enostavno vrtite v začaranem krogu misli, občutkov in negotovosti? Se želite ustaviti, pa ne veste, kako izstopiti iz vlaka vsakodnevnih obveznosti, ki drvi neznano kam? Ali pa imate morda ugotavljate, da se kljub trudu, stvari nikamor ne premaknejo? Različni so motivi in preizkušnje posameznika in dejstvo je, da se mnogokrat znajdemo na življenjskih prelomnicah, ko enostavno ne znamo več naprej in ne nazaj, enostavno ugotovimo, da nismo več mi tisti, ki usmerjamo življenje, ampak življenje usmerja nas.

Življenje je tvoje … 

Seveda je prav, da se prepustimo toku življenja, vsakega koraka res ni smiselno nadzirati in naravni potek dogodkov nam vendarle prinaša izkušnje, ki jih potrebujemo za osebnostno rast in uresničitev življenjskega potenciala. Pomembno pa je, da smo v stiku sami s seboj in se zavedamo trenutne situacije, v kateri se nahajamo. Če ugotovimo, da smo zadovoljnji in nam tak način življenja ustreza tako danes kot tudi jutri, potem verjetno ne rabimo skrbeti in še naprej živimo srečno in izpolnjujoče življenje.

Tvoja odgovornost

Če pa ugotovimo, da eno ali več področij našega življenja zanemarjamo, se mu ne posvečamo dovolj ali ga celo zanikamo, ker si nočemo določenih stvari priznati, potem je čas, da se čimprej soočimo sami s sabo in poiščemo načine in ljudi, ki nas bodo usmerjali, da najdemo stik sami s seboj. Na ta način bomo lažje in odgovornejše sprejemali odločitve, ki nas bodo vodile v izpolnjujoče odnose ter v bolj zdravo in srečnejše življenje.

Zaživite najboljšo verzijo sebe !!!

Celostno osebnostno trenerstvo vam ponuja pogovor s strokovnjaki, iskren pogovor s samim seboj ter usmerjeno individualno obravnavo po posameznih osebnostnih področjih. Osebno trenerstvo bo obogatilo vaše življenje s svežim pogledom na nova in že znana dejstva ter z edinstvenim osebnim pristopom dvignilo kvalitelo vašega življenja, ki bo pomenilo resnično blaginjo za vašo dušo, um in telo. ZAŽIVITE NAJBOLJŠO VERZIJO SEBE! Stopite iz cone udobja in razširite svoja krila, se razglejte ter poletite tja kamor vas vleče srce. Skupaj nam bo uspelo.

Vaš prispevek  600 EUR

Kako obravnava poteka?

 

Po prijavi boste prejeli potrditveni mail in v roku treh delovnih dni email s ključnimi informacijami in termini obravnav.

Celostna obravnava bo zajemala naslednje sklope:

 1. Splošni osebnostni posvet (10 min)
 2. Svetovanje na področju zdravega načina življenja (90 min)
 3. Svetovanje na področju osebnostnih lastnosti in odnosov (90 min)
 4. Energijsko svetovanje (60 min)
 5. 21 dni možnosti mentorstva (dostopnost za vprašanja po mailu ali telefonu)
 6. Končni osebnostni posvet (15 min)

Na obravnavo pridite čimbolj sproščeni in si vzemite dovolj časa. Svetovanja potekajo osebno v Ljubljani oziroma krajši posveti po telefonu ali mailu.

Kaj pridobite za zdravje s celostnim svetovanjem ?

 

Preko poglobljenega pogovora in analize bomo določili poglavitne vzroke vaših težav in našli možnosti za izboljšanja zdravja, ki imajo morda vzrok v nezdravih življenjskih navadah in vedenjskih vzorcih, neustrezni samopodobi, izčrpajočih odnosih ali morda v vsesplošni življenjski izčrpanosti. Pridobili boste:

Načrt za zdravo življenje

Preko pogovora bomo določili dejavnike nezdravega načina življenja ter poglavitne možna tveganja in možnosti za izboljšanja zdravja ter skupaj pripravili načrt za zdrav način življenja na področju zdrave prehrane, ustreznega gibanja, dobrega počutja, zmanjšanju stresa in povečanja imunske odpornosti.

Zemljevid za dobre odnose

Preko pogovora bomo določili najpomembnejše osebe v vašem življenju ter ocenili odnose z njimi. Pogovorili se bomo, kako lahko odnose še izboljšate ter podrobno obravnavali bolj težavne odnose, našli vzroke za nastale konflikte in možne ustrezne rešitve.

Kompas za pravo srečo

Pogledali bomo energijske osnove vašega bivanja in podzavestna prepričanja, kako vas ta lahko spodbujajo ali ovirajo na vaši življenjski poti, pogovorili se bomo kakšne spremembe bi želeli v vašem življenju in katere korake je potrebno narediti, da ustrezno usmerjate energijo v pravo smer.

Zakaj bi se odločili ravno zdaj?

 1. Vaše življenje je dragoceno in vi ste tisti, ki morate poskrbeti zanj.
 2. Investicija v zdravje, odnose in osebno zadovoljstvo je vaša najboljša investicija.
 3. Vsak trenutek zdravja in sreče nam izboljšuje naše počutje in kvaliteto našega življenja zdaj in v naši prihodnosti.
 4. Vsak dodatni dan slabih življenjskih navad, neprijetnih odnosov in osebnega nezadovoljstva nam skrajšuje življenje in poslabšuje kvaliteto življenja zdaj in v naši prihodnosti.
 5. Zdaj je najboljši čas za odločitev, da naredimo nekaj zase J

Veselimo se srečanja z vami …

ALI

Lucija Maleš, duh. mentorica

Urška Filiplič, druž. psihoterapevtka

ALI

PRIJAVA NA SVETOVANJE 

BIOSANA Metuljev polet
BIOSANA Metuljev polet

Plačilo lahko poravnate pred ali po opravljeni storitvi.

600,00

Morda imate vprašanje? Pokličite nas na 031 612 964 ali pošljite nam sporočilo
in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času 🙂

 

PRIPOROČILA in MNENJA NAŠIH STRANK

 

5/5

Podjetje BIOSANA Living Nature d.o.o. vam nudi kakovostne storitve svetovanja različnih strokovnjakov na področju zdravega in kvalitetnega življenja. Po prijavi in izbiri želenega programa prejmete telefonski klic oziroma mail s podatki termina obravnave. Obravnava poteka po dogovoru osebno ali preko spletnega svetovanja.

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

Scroll to Top