V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

Svetovanje za zdravo življenje

SVETOVANJE ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE

BIOSANA Zdravo gibanje

shutterstock_19723270

Gibanje je del našega življenja in vpliva tako na naše telesno, kot tudi duševno in duhovno zdravje. Pomembno je, da zdravemu gibanju dodelimo pomembno mesto v našem življenju, saj bomo tako že v svojih aktivnih letih ogromno naredili za kvalitetno življenje v zrelejših letih.

 

Morda se sprašujete, če se gibljete dovolj? Če delate prave vaje in ustrezne vadbe za potrebe vašega telesa, starosti in kondicijske moči? Morda bi vam do teh odgovorov pomagal posvet s strokovnjakom na tem področju.

Pred nami so številne možnosti, da izboljšamo kvaliteto življenja ter hrati zaživimo bolj polno in zdravo življenje. S spremembami, ki jih uvedemo na področju gibanja pozitivno vplivamo na ostala življenjska področja, kot so izboljšanje splošnega počutja in razpoloženja, izboljšanje prebave, manjša hormonska nihanja, izboljšanje telesne podobe in samopodove, večje samospoštovanje. Že majhne ustrezne spremembe, ki postanejo zdrave vsakodnevne navade, so lahko ključ do uspeha.

 

Sprejmite izziv in si podarite priložnost, da zaživite bolj zdravo. Pri tem boste imeli vas bomo maksimalno podprli tako s strokovnostjo, kot tudi praktičnimi in koristnimi nasveti.

Ponujamo vam 2-urni trening z osebnim trenerjem, ki vam bo pripravil tudi strokovni program telesne vadbe, ki je najbolj primeren za vas. S podporo boste uspeli narediti korake k bolj zdravemu načinu življenja na področju gibanja ter se naučili, kako pri tem vztrajati.

Vaš prispevek 120 EUR

Kako obravnava poteka?

 

Pri prijavi boste izpolnili kratek vprašalnik. Po prijavi boste prejeli potrditveni mail in v roku dveh delavnih dni email z določenim terminom srečanja.

 

Na obravnavo pridite čimbolj sproščeni in si vzemite približno 60 min časa. Srečanje boste ponovili v roku enega tedna oziroma po dogovoru s trenerjem. Svetovanja potekajo osebno v Ljubljani oziroma po dogovoru preko ZOOM ali Skype.

Kaj boste z obravnavo pridobili?


Preko poglobljene analize dejavnikov zdravega načina življenja bomo določili poglavitne možna tveganja in možnosti za izboljšanja zdravja ter skupaj pripravili načrt za zdrav način življenja na področju zdrave prehrane, ustreznega gibanja, dobrega počutja, zmanjšanju stresa in povečanja imunske odpornosti.

Program za zdravo gibanje z navedenimi poglavitnimi ugotovitvami in osebnimi smernicami, pripravljenimi s strani diplomiranega kinezologa, za izboljšanje vaše telesne aktivnosti ter program vadbe skupaj z vašimi odločitvami, ki jih boste sprejeli.

Zakaj bi se odločili za nas?

  1. Intenziven inovativen pristop
  2. Strogo zaupna individualna obravnava
  3. Pridobili boste številne uvide, spoznanja in znanja
  4. Prevzeli boste odgovornost in izboljšali skrb za gibanje

Zakaj bi se odločili ravno zdaj?

  1. Vaše življenje je dragoceno in vi ste tisti, ki morate poskrbeti zanj.
  2. Investicija v zdravo gibanje in preventivno skrb za zdravje je vaša najboljša investicija.
  3. Z ustreznim gibanjem izboljšujemo splošno počutje in razpoloženje ter se izognemo poškodbam in neprijetnostim, ki bi lahko nastale ob neustrezni vadbi.
  4. Vsak dan zdravih življenjskih navad in osebnega zadovoljstva nam izboljšuje kvaliteto življenja zdaj in v naši prihodnosti.
  5. Zdaj je najboljši čas za odločitev, da naredimo korak naprej

Luka Hren, dipl.kineziolog

ALI

PRIJAVA NA SVETOVANJE 

BIOSANA Zdravo gibanje
BIOSANA Zdravo gibanje

Plačilo lahko poravnate pred ali po opravljeni storitvi.

120,00

Morda imate vprašanje? Pokličite nas na 031 612 964 ali pošljite nam sporočilo
in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času 🙂

 

PRIPOROČILA in MNENJA NAŠIH STRANK

 

5/5

Podjetje BIOSANA Living Nature d.o.o. vam nudi kakovostne storitve svetovanja različnih strokovnjakov na področju zdravega in kvalitetnega življenja. Po prijavi in izbiri želenega programa prejmete telefonski klic oziroma mail s podatki termina obravnave. Obravnava poteka po dogovoru osebno ali preko spletnega svetovanja.

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

Scroll to Top