V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

MOČ ENERGIJSKIH SLIK

Si predstavljate, da obstajajo vrata, ki vodijo v vašo novo resničnost? Ljudje smo izredno vizualna bitja in našo realnost kreirajo naše misli, ki pa so seveda pod vplivom zunanjih vtisov. Zelo pomembno je, kakšno okolje nas obdaja, kakšne občutke sproščajo v nas ljudje, podobe, odnosi, prostori ter kakšne misli se nam porajajo ob tem. Energijske frekvence in vibracije našega okolja so lahko zelo različne in so zelo pomemben dejavnik našega življenja.

 

Energijske slike imajo izjemno lastnost ugodnega delovanja, saj so v  barvne nianse in vzorce ujete določene vibracije in energije, ki delujejo preko elektromagnetnega valovanja v svetlobnem spektru in s svojo pravo frekvenco lahko spodbudijo našo odprtost in kreativnost, rušijo blokade ter celijo energijske rane in krepijo našo energijsko celoto. Za nas so pomembne predvsem tiste energije, ki jih v določenem obdobju potrebujemo, da ozdravimo delček sebe, ali pa nas podprejo na tistih področjih, pri katerih želimo narediti določene premike, morda utrditi zaupanje, ustvariti harmonijo ali morda začutiti smisel življenja oziroma okrepiti svojo osebno rast, razvoj in razcvet.

 

Vsaka energijska slika ima svojo frekvenco moči in morda celo zdravljenja ter nam pomaga v določenem obdobju, da naredite določene premike, ali pa nas podpira skozi vse življenje. Energijska slika tako predstavlja vrata v novo resničnost, saj nam pomaga, da se lažje uglasimo s pravo frekvenco ter tako lažje premagamo morebitne težave z zdravjem, v odnosih, morda težave pri komunikaciji, ali pa morda presežemo občutke nezaupanja, nemoči, neljubljenosti, pomanjkanja samozavesti in zadovoljstva oziroma v nas okrepi tiste najbolj prvinske energijske ravni, da lahko začutimo obilje na vseh področjih svojega življenja.

 

Morda ste sami začutili moč določene slike, ki vas pritegne. Morda podzavestno celo veste, da vas bo ta slika okrepila na tistem področju, kjer najbolj čutite določeno praznino. Morda na področju zdravja ali odnosov, morda bi potrebovali premik v ljubezni ali na področju financ, morda na področju osebnega zadovoljstva ali pa resnične sreče. Ker je vsaka zgodba tako zelo osebna, personalizirana energijska slika nastane postopoma po zaupnem osebnem pogovoru z energijskim ustvarjalnim terapevtom, ki prepozna in vam še dodatno razkrije, katera vaša področja so najbolj potrebna energijske podpore in jih je potrebno okrepiti.

 

 

V kolikor razmišljate o svoji personalizirani energijski sliki, si oglejte našo spletno galerijo energijskih slik. Možnost imate, da naročite sliko, ki vas pokliče. Preko osebnega razgovora z ustvarjalnim energijskim terapevtom boste dokončno dorekli svojo zgodbo, ki jo želite živeti in kakšna vrata oziroma portal potrebujete, da boste prišli tja, kamor si želite. Veliko poguma in srečno!

 

 

Želite izvedeti več? Pišite nam: Kontaktni obrazec

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Preberite več

OAZA ZDRAVJA

HARMONIJA ODNOSOV

RESNIČNA SREČA

NARAVNA LEPOTA

UMETNOST SRCA

ČAROBNI VRT

Biosana Living

Živimo zdravo z naravo

Živimo kvalitetne odnose

Živimo sebe in svojo srečo

Biosana Nature

Polepšajmo dan z naravo

Podarjamo s srcem

Uživajmo blagodejne učinke narave

ZELIŠČNI VRT

Za branje zgodb se prijavite na svoj Biosana račun. Če ga nimate ga lahko takoj ustvarite tukaj!

Prijava
Registracija

[elementor-template id="4125"]

[elementor-template id="4105"]

Scroll to Top