V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

Svetovanje za zdravo življenje

SVETOVANJE ZA KVALITETO ŽIVLJENJA

BIOSANA Popolni razcvet

biosana-svetovanje-71

Kvalitela in harmonija življenja je tisto po čemer hrepenimo. Ko nas izpolnjujejo zdravje in prijetni odnosi in znamo občutiti srečo, želimo za to aktivno skrbeti in ohraniti.

 

Ste zadovoljni s svojim življenjem, pa vendar bi želeli od življenja več, ker želite narediti več zase in ker se zavedate, da je življenje eno samo in ponavadi vedno prekratko. Želite aktivno skrbeti za svoje zdravje, se potruditi za dobre odnose in živeti zares polno ter izpolnjeno življenje na vseh življenjskih področjih. Želite biti, delovati in ustvarjati resnično prave stvari.

Življenje je tvoje

Ste kreatorji svojega življenja in prav je, da se tega zavedate. Imate namreč večji vpliv na izkušnje, dogajanje in razplet dogodkov, kot si morda mislite. Zdravje, prijetni odnosi in sreča niso zgolj naključje. Vi ste tisti, ki lahko mnogo prispevate in vplivate na to, kakšno življenje boste živeli.

Tvoja odgovornost

Če sklepate ali celo ugotovite, da eno ali več področij vašega življenja ni usklajeno z vašimi pričakovanji in željami oziroma se pojavljajo določene težave, potem je čas, da se čimprej soočite sami s sabo in poiščete načine in ljudi, ki vas bodo usmerjali, da najdete prave rešitve in pri njih vztrajate. Na ta način boste lažje in odgovornejše sprejemali odločitve, ki vas bodo vodile v izpolnjujoče odnose ter v bolj zdravo in srečnejše življenje.

Zaživite sebe in svoje poslanstvo!

Celostno osebnostno trenerstvo vam ponuja pogovor s strokovnjaki, iskren pogovor s samim seboj ter usmerjeno individualno obravnavo po posameznih osebnostnih področjih. Osebno trenerstvo bo obogatilo vaše življenje z novim spoznanji, s svežim pogledom na že znana dejstva ter z novim osebnim pristopom dvignilo kvalitelo vašega življenja, ki bo pomenilo resnično blaginjo za vašo dušo, um in telo. ZAŽIVITE SEBE in SVOJE POSLANSTVO! Razširite svoja krila, se razglejte ter poletite tja kamor vas vleče srce. Skupaj nam bo uspelo.

Vaš prispevek  800 EUR

Kako obravnava poteka?

Po prijavi boste prejeli potrditveni mail in v roku treh delovnih dni email s ključnimi informacijami in termini obravnav.

Celostna obravnava zajema naslednje sklope:

 1. Splošni osebnostni posvet (10 min)
 2. Svetovanje na področju zdravega načina življenja (90 min)
 3. Svetovanje na področju osebnostnih lastnosti in odnosov (90 min)
 4. Energijsko svetovanje (90 min)
 5. Svetovanje po izbiri za harmonijo odnosov (Prebujena ženska ali Izpolnjujoče partnerstvo ali Srečna družina) (60 min)
 6. 40 dni mentorstva (dostopnost za vprašanja po mailu ali telefonu)
 7. Končni osebnostni posvet (15 min)

Na obravnavo pridite čimbolj sproščeni in si vzemite dovolj časa. Svetovanja potekajo osebno v Ljubljani oziroma krajši posveti po telefonu ali mailu.

Kaj pridobite za zdravje s celostnim svetovanjem ?

Preko poglobljenega pogovora in analize bomo določili poglavitne vzroke vaših težav in našli možnosti za izboljšanja zdravja, ki imajo morda vzrok v nezdravih življenjskih navadah in vedenjskih vzorcih, neustrezni samopodobi, izčrpajočih odnosih ali morda v vsesplošni življenjski izčrpanosti. Ugotovili boste, kako resnično srečno živeti in kaj narediti za boljše počutje, kako zdravo uživati v hrani in gibanju, kako najti ravnovesje med delom in prostim časom, kaj narediti za večjo harmonijo medsebojnih odnosov, kako občutiti resnično zadovoljstvo in še več. Pridobili boste:

Načrt za zdravo življenje

Preko pogovora bomo določili dejavnike nezdravega načina življenja ter poglavitne možna tveganja in možnosti za izboljšanja zdravja ter skupaj pripravili načrt za zdrav način življenja na področju zdrave prehrane, ustreznega gibanja, dobrega počutja, zmanjšanju stresa in povečanja imunske odpornosti.

Zemljevid za dobre odnose

Preko pogovora bomo določili najpomembnejše osebe v vašem življenju ter ocenili odnose z njimi. Pogovorili se bomo, kako lahko odnose še izboljšate ter podrobno obravnavali bolj težavne odnose, našli vzroke za nastale konflikte in možne ustrezne rešitve.

Kompas za pravo srečo

Pogledali bomo energijske osnove vašega bivanja in podzavestna prepričanja, kako vas ta lahko spodbujajo ali ovirajo na vaši življenjski poti, pogovorili se bomo kakšne spremembe bi želeli v vašem zivljenju in katere korake je potrebno narediti, da ustrezno usmerjate energijo v pravo smer.

DODATNO: Posvet Prebujena ženska/Izpolnjujoče partnerstvo/Srečna družina

Našli bomo možne vire osebnega zadovoljstva ter možne načine, kako pravilno usmerjali svojo življenjsko energijo za doseganje osebne sreče, ljubeče odnose, prijetno partnerstvo ali srečno družino za doseganje resnične harmonije življenja.

Zakaj bi se odločili za nas?

 1. Intenziven inovativen pristop celostne obravnave
 2. Strogo zaupna individualna svetovanja
 3. Ekipa strokovnih osebnostnih trenerk s širokim spektrom znanja in izkušenj
 4. Pridobili boste številne uvide, spoznanja in znanja
 5. Prevzeli boste odgovornost in izboljšali kakovost svojega življenja

Zakaj bi se odločili ravno zdaj?

 1. Vaše življenje je dragoceno in vi ste tisti, ki morate poskrbeti zanj.
 2. Investicija v zdravje, odnose in osebno zadovoljstvo je vaša najboljša investicija.
 3. Vsak trenutek zdravja in sreče nam izboljšuje naše počutje in kvaliteto našega življenja zdaj in v naši prihodnosti.
 4. Vsak dodatni dan slabih življenjskih navad, neprijetnih odnosov in osebnega nezadovoljstva nam skrajšuje življenje in poslabšuje kvaliteto življenja zdaj in v naši prihodnosti.
 5. Zdaj je najboljši čas za odločitev, da naredimo nekaj zase

Veselimo se srečanja z vami …

ALI

Lucija Maleš, duh. mentorica

Urška Filiplič, druž. psihoterapevtka

ALI

PRIJAVA NA SVETOVANJE 

BIOSANA Popolni razcvet
BIOSANA Popolni razcvet

Plačilo lahko poravnate pred ali po opravljeni storitvi.

800,00

Morda imate vprašanje? Pokličite nas na 031 612 964 ali pošljite nam sporočilo
in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času 🙂

 

PRIPOROČILA in MNENJA NAŠIH STRANK

 

5/5

Podjetje BIOSANA Living Nature d.o.o. vam nudi kakovostne storitve svetovanja različnih strokovnjakov na področju zdravega in kvalitetnega življenja. Po prijavi in izbiri želenega programa prejmete telefonski klic oziroma mail s podatki termina obravnave. Obravnava poteka po dogovoru osebno ali preko spletnega svetovanja.

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

Scroll to Top