V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

Svetovanje za zdravo življenje

SVETOVANJE ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE

BIOSANA Celostno zdravje

naslovnica-9

Zdravje je naša največja vrednota in vsi bi želeli živeti zdravo. Vendar ponavadi niti ne vemo, kako bi se tega lotili, ali pa si prigovarjamo, da smo že vse naredili, kar je v naši moči.

 

Morda ste v splošnem zdravi in imate vseeno željo, da ohranjate zdravje še naprej, upočasnite staranje in povečate svojo vitalnost. Morda pa se vseeno zavedate, da živite nezdravo, in bi želeli zdaj to izboljšati. Morda imate določene težave in bi jih želeli odpraviti.

SVETOVANJE ZA IZBOLJŠANJE ZDRAVJA pri

 • POVEČANI TELESNI TEŽI
 • MALODUŠJU in TESNOBNOSTI
 • IZGORELOSTI
 • ODVISNOSTI
 • DRUGO

Obstajajo številne možnosti, da izboljšamo zdravje, da odpravimo morebitne težave, da zaživite resnično polno in zdravo življenje.

 

Sprejmite odgovornost za svoje zdravje in se odločite, da boste zaživeli karseda zdravo in naredili konec vašim težavam. Včasih je potrebno narediti spremembe, ki nas pripeljejo do zdravih življenjskih navad in željenih rešitev. Potrebno je vztrajanje in čez čas boste opazili pozitivne telesne spremembe in boljše počutje.

 

Vaše telo vam bo hvaležno, počutje se vam bo izboljšalo, izboljšala se vam bo samopodoba, ne boste imeli več slabe vesti, da se zanemarjate, vaša iskrenost do sebe bo ugodno vplivala na pozitivne spremembe in nasploh boste bolj zadovoljni s svojim življenjem.

Ponujamo vam inovativno intenzivno celostno obravnavo s poglobljenim pogovorom na področju zdravja, odnosov in počutja ter energijsko svetovanje in analizo s koristnimi nasveti in rešitvami.

Vaš prispevek 500 EUR

S skupnimi močmi bomo poiskali možnosti za izboljšave in ugotovili, katere ključne odločitve je potrebno sprejeti za uvedbo sprememb, ki bodo vodile k izboljšanju zdravja. Hkrati bomo spoznali ključni vidik samoopazovanja, prepoznavanja in preprečevanja slabih vzorcev in motivov, ki nas vodijo k težavam z zdravjem, da se jim bomo lažje izognili ter vztrajali pri zdravem načinu življenja in izboljšali kvaliteto življenja.

Kako obravnava poteka?

Pri prijavi boste izpolnili kratek vprašalnik. Po prijavi boste prejeli potrditveni mail in v roku dveh delavnih dni email s ključnimi informacijami.

Celostna obravnava bo zajemala 3 sklope:

 1. Svetovanje na področju zdravega načina življenja (90 min)
 2. Svetovanje na področju dobrih odnosov (60 min)
 3. Intuitivno in energijsko svetovanje (60 min)

Na obravnavo pridite čimbolj sproščeni in si vzemite dovolj časa. Svetovanja potekajo v Ljubljani.

Kaj pridobite za zdravje s celostnim svetovanjem ?

Preko poglobljenega pogovora in analize bomo določili poglavitne vzroke vaših težav in našli možnosti za izboljšanja zdravja, ki imajo morda vzrok v nezdravih življenjskih navadah in vedenjskih vzorcih, neustrezni samopodobi, izčrpajočih odnosih ali morda v vsesplošni življenjski izčrpanosti .


Načrt za zdravo življenje
Preko pogovora bomo določili dejavnike nezdravega načina življenja ter poglavitne možna tveganja in možnosti za izboljšanja zdravja ter skupaj pripravili načrt za zdrav način življenja na področju zdrave prehrane, ustreznega gibanja, dobrega počutja, zmanjšanju stresa in povečanja imunske odpornosti.

 

Zemljevid za dobre odnose
Preko pogovora bomo določili najpomembnejše osebe v vašem življenju ter ocenili odnose z njimi. Pogovorili se bomo, kako lahko odnose še izboljšate ter podrobno obravnavali bolj težavne odnose, našli vzroke za nastale konflikte in možne ustrezne rešitve.

 

Kompas za pravo srečo
Pogledali bomo energijske osnove vašega bivanja in podzavestna prepričanja, kako vas ta lahko spodbujajo ali ovirajo na vaši življenjski poti, pogovorili se bomo kakšne spremembe bi želeli v vašem zivljenju in katere korake je potrebno narediti, da ustrezno usmerjate energijo v pravo smer.

Zakaj bi se odločili za nas?

 • Intenziven inovativen pristop celostne obravnave
 • Strogo zaupna individualna svetovanja
 • Ekipa strokovnih osebnostnih trenerk s širokim spektrom znanja in izkušenj
 • Pridobili boste številne uvide, spoznanja in znanja
 • Prevzeli boste odgovornost in izboljšali kakovost svojega življenja

Zakaj bi se odločili ravno zdaj?

 1. Vaše življenje je dragoceno in vi ste tisti, ki morate poskrbeti zanj.
 2. Investicija v zdravje je vaša najboljša investicija.
 3. Vsak trenutek zdravja in sreče nam izboljšuje naše počutje in kvaliteto našega življenja zdaj in v naši prihodnosti.
 4. Vsak dodatni dan slabih življenjskih navad in osebnega nezadovoljstva nam skrajšuje življenje in poslabšuje kvaliteto življenja zdaj in v naši prihodnosti.
 5. Zdaj je najboljši čas za odločitev, da naredimo nekaj zase ☺

Veselimo se srečanja z vami …

ALI

Lucija Maleš, duh. mentorica

Urška Filiplič, druž. psihoterapevtka

ALI

PRIJAVA NA SVETOVANJE 

BIOSANA Celostno zdravje
BIOSANA Celostno zdravje

Plačilo lahko poravnate pred ali po opravljeni storitvi.

500,00

Morda imate vprašanje? Pokličite nas na 031 612 964 ali pošljite nam sporočilo
in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času 🙂

 

PRIPOROČILA in MNENJA NAŠIH STRANK

 

5/5

Podjetje BIOSANA Living Nature d.o.o. vam nudi kakovostne storitve svetovanja različnih strokovnjakov na področju zdravega in kvalitetnega življenja. Po prijavi in izbiri želenega programa prejmete telefonski klic oziroma mail s podatki termina obravnave. Obravnava poteka po dogovoru osebno ali preko spletnega svetovanja.

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

Scroll to Top