V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

UMETNOST SRCA

ENERGIJSKE SLIKE

Energijske slike so umetnine s potencialom energijskega zdravljenja in delovanja. Preko elektromagnetnega valovanja v svetlobnem spektru lahko s svojo pravo frekvenco spodbudijo našo odprtost in kreativnost, rušijo blokade ter celijo energijske rane ter krepijo našo energijsko celoto. Lahko nas podprejo na tistih področjih, pri katerih želimo utrditi zaupanje, začutiti harmonijo ali obuditi smisel življenja oziroma okrepiti svojo rast, razvoj in razcvet. Energijske slike lahko delujejo kot portali oziroma vrata v novo resničnost in so izjemna podpora notranje stabilnosti in osebne moči.

Avtorica slik je priznana energijska mojstrica in umetniška ustvarjalka Urška Lan, ki s slikanjem in vodenjem duhovnih delavnic združujem znanstveno dokazane potenciale človeka z bogato dediščino alternativnih znanj svoje družine.

 

Z energijsko podporo Urška Lan pomaga posameznikom ali skupinam, da zaživijo to kar resnično so ter jih energijsko podpre pri vsakodnevnih izzivih z učinkom pravega energijskega okolja in dobrega počutja.

Scroll to Top