V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

Svetovanje za zdravo življenje

SVETOVANJE ZA KVALITETO ŽIVLJENJA

BIOSANA Zeleno prebujenje

biosana-svetovanje-72

Osebno zadovoljstvo je vir naše energije in moči. Vendar se dostikrat počutimo nemočne in izčrpane ter smo daleč od srečne in zadovoljne osebe.

 

Ste se znašli na življenjskem razpotju in ne veste kako naprej? Morda ugotavljate, da se kljub trudu, stvari nikamor ne premaknejo? Različni so motivi in preizkušnje posameznika in dejstvo je, da se mnogokrat znajdemo na življenjskih prelomnicah, ko enostavno ne znamo več naprej in ne nazaj, enostavno ugotovimo, da nismo več mi tisti, ki usmerjamo življenje, ampak življenje usmerja nas.

Pomembno pa je, da smo v stiku sami s seboj in se zavedamo trenutne situacije, v kateri se nahajamo. Če ugotovimo, da eno ali več področij našega življenja zanemarjamo, se mu ne posvečamo dovolj ali ga celo zanikamo, ker si nočemo določenih stvari priznati, potem je čas, da se čimprej soočimo sami s sabo in poiščemo načine in ljudi, ki nas bodo usmerjali, da najdemo stik sami s seboj. Na ta način bomo lažje in odgovornejše sprejemali odločitve, ki nas bodo vodile v izpolnjujoče odnose ter v bolj zdravo in srečnejše življenje.

Povezano osebnostno svetovanje vam ponuja pogovor s strokovnjaki, iskren pogovor s samim seboj ter usmerjeno individualno obravnavo po posameznih osebnostnih področjih. Svetovanje bo obogatilo vaše življenje z novimi idejami in pogledi, kako rešiti določene življenjske težave oziroma izzive. Stopite iz cone udobja in prevzamite odgovornost za svoje zdravje in odnose s svojimi bližnjimi. Skupaj nam bo uspelo!

Vaš prispevek 300 EUR

Kako obravnava poteka?

 

Po prijavi boste prejeli potrditveni mail in v roku treh delovnih dni email s ključnimi informacijami in termini obravnav.

Obravanava bo zajemala naslednje sklope:

 1. Splošni osebnostni posvet (10 min)
 2. Svetovanje na področju zdravega načina življenja (90 min)
 3. Svetovanje na področju osebnostnih lastnosti in odnosov (60 min)
 4. 14 dni možnost mentorstva (dostopnost za vprašanja po mailu ali telefonu)
 5. Končni osebnostni posvet (15 min)  

Na obravnavo pridite čimbolj sproščeni in si vzemite dovolj časa. Svetovanja potekajo osebno v Ljubljani oziroma krajši posveti po telefonu ali mailu.

Kaj pridobite s svetovanjem ?

 

Preko poglobljenega pogovora in analize bomo določili poglavitne vzroke vaših težav in našli možnosti za izboljšanje zdravja in odnosov. Pridobili boste:

Načrt za zdravo življenje Preko pogovora bomo določili dejavnike nezdravega načina življenja ter poglavitne možna tveganja in možnosti za izboljšanja zdravja ter skupaj pripravili načrt za zdrav način življenja na področju zdrave prehrane, ustreznega gibanja, dobrega počutja in povečanja imunske odpornosti.
Zemljevid za dobre odnose Preko pogovora bomo določili najpomembnejše osebe v vašem življenju ter ocenili odnose z njimi. Pogovorili se bomo, kako lahko odnose izboljšate ter podrobno obravnavali bolj težavne odnose, našli vzroke za nastale konflikte in možne ustrezne rešitve.  

Zakaj bi se odločili za nas?

 1. Intenziven inovativen pristop obravnave
 2. Strogo zaupna individualna svetovanja
 3. Ekipa strokovnih osebnostnih trenerk s širokim spektrom znanja in izkušenj
 4. Pridobili boste številne uvide, spoznanja in znanja
 5. Prevzeli boste odgovornost in izboljšali kakovost svojega življenja

Zakaj bi se odločili ravno zdaj?

 1. Vaše življenje je dragoceno in vi ste tisti, ki morate poskrbeti zanj.
 2. Investicija v zdravje in odnose je vaša najboljša investicija.
 3. Vsak trenutek zdravja in sreče nam izboljšuje naše počutje in kvaliteto našega življenja zdaj in v naši prihodnosti.
 4. Vsak dodatni dan slabih življenjskih navad, neprijetnih odnosov in osebnega nezadovoljstva nam skrajšuje življenje in poslabšuje kvaliteto življenja zdaj in v naši prihodnosti.
 5. Zdaj je najboljši čas za odločitev, da naredimo nekaj zase J

Veselimo se srečanja z vami …

ALI

Urška Filiplič, druž. psihoterapevtka

PRIJAVA NA SVETOVANJE 

BIOSANA Zeleno prebujenje
BIOSANA Zeleno prebujenje

Plačilo lahko poravnate pred ali po opravljeni storitvi.

300,00

Morda imate vprašanje? Pokličite nas na 031 612 964 ali pošljite nam sporočilo
in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času 🙂

 

PRIPOROČILA in MNENJA NAŠIH STRANK

 

5/5

Podjetje BIOSANA Living Nature d.o.o. vam nudi kakovostne storitve svetovanja različnih strokovnjakov na področju zdravega in kvalitetnega življenja. Po prijavi in izbiri želenega programa prejmete telefonski klic oziroma mail s podatki termina obravnave. Obravnava poteka po dogovoru osebno ali preko spletnega svetovanja.

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

Scroll to Top