V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

Svetovanje za zdravo življenje

SVETOVANJE ZA HARMONIJO ŽIVLJENJA

BIOSANA Izpolnjujoče partnerstvo

Depositphotos_32669941_original

Skupne želje, interesi in projekti, predvsem pa skupno preživljanje prostega časa je tisto, kar odnos krepi in ga povezuje. Predvsem pa je potrebno tudi malce čudeznega prahu ljubezni, ki naredi partnersko vez romantično, polno zaupanja in harmonije, včasih prijetno vznemirljivo, včasih strastno, predvsem pa močno in povezujočo.

 

Seveda pa je vsak partnerski odnos izpostavljen tudi številnim preizkušnjam in takrat je pomembno vztrajanje, da se resnično izkaže, koliko ljubezni obstaja med dvema posameznikoma, kajti ljubezen dela čudeže. Četudi morda ljubezen nekoliko ohladi, to ni razlog za razhod. Nesporazumi in konflikti so del partnerskega odnosa. Včasih je potrebno le nekaj pogovorov in ko se intenzivna čustva pomirijo, se pokažejo realna dejstva. Morda prevladajo pozitivne stvari odnosa in konflikti še okrepijo odnos.

Noben partnerski odnos ni popoln. Za vse dobre stvari v življenju se je potrebno potruditi in za partnerski odnos velja ravno tako. Srečno in izpolnjujoče partnerstvo, polno harmonije in ljubezni, dosežemo z veliko mero zaupanja in ljubezni, z iskrenimi pogovori in razumevanjem ter sočutjem, potrpežljivostjo in vztrajanjem. Partnerja morata postaviti skupne vrednote in odkriti, kaj je v njunem odnosu tisti čudežni prah, ki njun odnos bogati in povezuje. V kolikor tega ni, je partnerski odnos ranljiv in nima dobrih temeljev za srečen in izpolnjujoč odnos. Pridite na posvet in zgradite resnično srečen in izpolnjujoč odnos.

Kako obravnava poteka in kaj pridobite?

Pri prijavi boste izpolnili kratek vprašalnik. Po prijavi boste prejeli potrditveni mail in v roku dveh delavnih dni email z določenim terminom našega srečanja.

 

Na obravnavo pridite čimbolj sproščeni in si vzemite približno 90 min časa. Lahko pridete sami ali skupaj s partnerjem. Svetovanje poteka v Ljubljani.

 

Preko prijetnega zaupnega pogovora bomo prepoznali ključne lastnosti vajinega partnerskega odnosa, ki je v tesni povezavi z odnosom do sebe.
Vsak posameznik mora poskrbeti za svoje zdravje, srečo in dobro počutje. V partnerskem odnosu naj bodo to tudi skupni interesi. Pogledali bomo, kaj vajin odnos krepi in ga povezuje ter kaj ga izčrpuje. Postavili bomo skupne vrednote ter ugotovili, kaj je vajin čudezni prah, ki vajin odnos bogati in povezuje ter ga ohranja zdravega tudi v težjih situacijah.

Vaš prispevek 180 EUR

Zakaj bi se odločili za nas?

  1. Prijeten zaupen sproščujoč pogovor
  2. Strogo zaupna individualna obravnava
  3. Pridobili boste številne uvide, spoznanja in znanja
  4. Prevzeli boste odgovornost in izboljšali kakovost svojega življenja

Zakaj bi se odločili ravno zdaj?

  1. Izpolnjujoč partnerski odnos je ključen za osebno zadovoljstvo.
  2. Investicija v vaše odnose se vam bo obrestovala na vseh področjih življenja.
  3. Zdaj je najboljši čas za odločitev, da naredite nekaj za vaju ☺

Veselimo se srečanja in pogovora z vami !

Urška Filiplič, druž. psihoterapevtka

ALI

PRIJAVA NA SVETOVANJE 

BIOSANA Izpolnjujoče partnerstvo
BIOSANA Izpolnjujoče partnerstvo

Plačilo lahko poravnate pred ali po opravljeni storitvi.

180,00

Morda imate vprašanje? Pokličite nas na 031 612 964 ali pošljite nam sporočilo
in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času :)

 

PRIPOROČILA in MNENJA NAŠIH STRANK

 

5/5

Podjetje BIOSANA Living Nature d.o.o. vam nudi kakovostne storitve svetovanja različnih strokovnjakov na področju zdravega in kvalitetnega življenja. Po prijavi in izbiri želenega programa prejmete telefonski klic oziroma mail s podatki termina obravnave. Obravnava poteka po dogovoru osebno ali preko spletnega svetovanja.

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

Scroll to Top