V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

NARAVNA NEGA KOŽE

Kozmetika LaBri

LABRI – VILINSKA LEPOTA je naravna butična kozmetika slovenskega porekla, namenjena negi obraza in telesa, s cvetličnim pridihom za spodbujanje ljubezni, radosti, sprostitve in lepote. Odlikujejo jo energetske esence, naravna sestava in butična izdelava. Sestavljajo jo kozmetične linije z ekstrakti cveta češnje, lilije, maka, malve, ilang-ilanga, vodne lilije in divje orhideje.

Anti-age krema

Občutljiva in normalna koža

Suha koža

Mastna in mešana koža

Losjoni za telo

Normalna koža

Normalna koža

Cvetlična

čistilna nega

CERTIFICIRANA ENERGETIZIRANA BUTIČNA KOZMETIKA S CVETLIČNIM PRIDIHOM

Za zdrav, naravno lep videz kože so v skrbno izbran nosilni sistem kozmetične osnove dodane aktivne sestavine naravnega in mikrobiološkega izvora, ki kožo negujejo, hranijo, gladijo, ji dajejo mehkobo in elastičnost. Za krepitev duševnega zdravja ter spodbujanja dobrega počutja pa so izdelkom dodane energetske esence cvetlic, ki krepijo duševno zdravje in spodbujajo ljubezen, radost, sprostitev in lepoto.

LaBri je energetizirana kozmetika, izdelana v butičnem merilu v domačem laboratoriju dr. Brigite Lapornik, ki s srcem in predanostjo vsak izdelek izdelala z visoko strokovnostjo in dobro energijo. Izdelki z ECOGEA certifikatom so narejeni v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, ne vsebujejo nobenih zdravju škodljivih snovi in so varni za uporabo ter so naravni in ekološki.

Osnovne sestavine izdelkov so voda, naravna rastlinska olja (olje mareličnih pečk, mandljevo olje, olje grozdnih pečk, kokosovi trigliceridi, arganovo olje, avokadovo olje), karitejevo maslo, emulgatorji naravnega izvora, dovoljeni za uporabo v naravni kozmetiki in cvetlične vodice. Dodane so številne aktivne učinkovine, rastlinskega in biotehnološkega izvora (hidrolizirani proteini, rastlinski ceramidi, vitamina E in C, provitamin B, MSM mineral lepote, sok aloe vere), vlažilci (glicerol, urea), eterična olja (sandalovina, rožev les, kamilica, sivka, mira, ilang-ilang). Izberete lahko med izdelki z dodanimi sveže nabranimi romantičnimi cvetovi češnje, čutnimi rumenimi cvetovi ilang-ilang, opojnimi rdečimi cvetovi maka, kraljevskimi cvetovi divje orhideje, veličastnimi cvetovi bele vodne lilije, pomirjujočimi cvetovi prave sivke in nežnimi vijoličnimi cvetovi slezenovca (malve).

 

Vsak izdelek je izdelan z visoko strokovnostjo, s pozornostjo in z dobro energijo.

Vsi izdelki, ki vsebujejo vodo morajo biti zaščiteni pred mikroorganizmi in pred oksidacijo. Prevelika vsebnost mikroorganizmov namreč pokvari izdelek in predstavlja nevarnost za zdravje. Spremeni se sestava izdelka in s tem njegovo delovaje, lahko pa se s takim izdelkom celo okužimo. LABRI izdelki so zaščiteni s sestavinami, ki jih eko certifikati dovoljujejo v naravni kozmetiki. Vsi izdelki so zapakirani tako, da onemogočajo stik izdelka z rokami, da ne prihaja do sekundarne okužbe izdelkov z mikroorganizmi. V izdelkih, ki vsebujejo masla in olja poteka tudi lipidna peroksidacija, kar prepoznamo po spremenjenem videzu in vonju izdelka. LABRI izdelki so pred tem zaščiteni z vitaminom E. Izdelki naj ne bodo izpostavljeni direktni sončni svetlobi. Priporočam hranjenje v hladnem prostoru. Izdelki ne vsebujejo parabenov.

Ker želimo čim manj obremenjevati okolje, je večina izdelkov zapakiranih v stekleno primarno embalažo. Vse kreme imajo onemogočen stik z rokami, z namenom, da ne prihaja do sekundarne okužbe izdelkov z mikroorganizmi. Na ta način sem zmanjšala količino snovi za zaščito izdelka na minimalo količino.

Nanesite si kapljico kreme ali losjona na kožo, povohajte nežen, popolnoma naraven vonj cvetja, ter razmažite po obrazu ali po telesu. Pri tem se nežno pobožajte in pomasirajte. Tako bodo preko kože takoj začele prehajati naravne sestavine v telo, hkrati pa bo v eterično telo začela prehajati informacija esence. Začutite, kako se namažete z ljubeznijo, radostjo, lepoto, sprostitvijo! Ob uporabi energetizirane butične kozmetike s cvetličnim pridihom, morda začutite lepoto, izpopolnjenost, lahkotnost, svežino, nežnost, edinstvenost in svobodo.

Ljudje smo več kot samo fizična bitja. Obdaja nas energijsko polje, ki vibrira in mu pravimo aura. To je naša osebna energija. Po zakonu privlačnosti k sebi privabljamo energije in situacije, ki vibrirajo enako kot naša osebna energija. Ko si želimo doživljati radost, ljubezen in lepoto, na splošno biti dobro, živeti življenje brez težav, z uporabo energetskih krem dvigamo želene vibracije, ki jih te kreme vsebujejo. Kvaliteta naše osebne vibracije namreč ustvarja kvaliteto našega življenja.

 

Esence, ki smo jih dodali v izdelke vsebuje življenjsko energijo in energetski vtis določene cvetlice, drevesa, dragulja, kristala ali minerala. V esencah se skriva duhovno bistvo rastline in ne njena kemična sestava, zato nimajo nobenih škodljivih vplivov na ljudi. Če torej v sebi nosite vibracijo radosti, boste k sebi privabljali situacije, zaradi katerih boste še bolj radostni. Če si želite pripeljati radost v svoje življenje se namažite s kremo, ki vsebuje to vibracijo. To je podpora takrat ko se odločite da boste nekaj storil v smeri te vibracije. Prav tako je v primeru drugih energetskih esenc, ki so dodane v kreme cvetlične kozmetike. Vibracija ljubezni privablja le to v vaše življenje. Vibracija lepote pomaga, da se zvibrirate na energetsko raven lepote in jo izžarevate. Labri izdelki delujejo na več nivojih hkrati. Preko kože v vaše telo prehajajo sestavine iz kozmetičnega izdelka, ki so naravnega izvora in visoke kakovosti, hkrati pa v eterično telo (elektromagnetno polje) prehaja vibracija esence. Vaše telo preko telesnih tekočin prenese aktivne sestavine do ustreznih žlez. Na žleze so »privezane« čakre, ki ponesejo informacijo iz izdelka v energetsko polje. Na ta način zavestno vnašate energijo. Preprosto se namažete z veseljem, z umirjenostjo, ljubeznijo, lepoto.

 

Začutite vilinski dotik in sprejmite v svoje življenje izdelke iz naravne cvetlične kozmetike, ki vam nudijo nego obraza in telesa s sestavinami, ki jih nudi narava, dodane energijske esence lepote, ljubezni, sprostitve in radosti, pa vam pomagajo odpreti vašo zavest, in se dvigniti na njihove vibracije.

Vilinska lepota nežno in blagodejno neguje vašo kožo ter pozitivno vpliva na vaše zadovoljstvo.

NAJBOLJ POPULARNI IZDELKI LABRI

Scroll to Top