V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

PRIPOROČILA

Mnenja naših strank

VEČJA UMIRJENOST OTROKA IN IZBOLJŠANJE POZORNOSTI

 

Kot mamica otroka, ki ima ADHD, se vsak dan soočam z novimi izzivi. Prebrala sem veliko literature, ki je povezana s to diagnozo, saj bi naredila vse kar je mogoče, da bi otroku olajšala njegove vsakdanje težave. Največje težave ima sin v šoli, saj je naš šolski sistem zelo statičen in zanj je težava že sedenje, kaj šele dolgotrajna pozornost. Šele po postavljeni diagnozi in po prilagoditvah v šoli, smo tudi doma malo zadihali, ker ni več vse breme šole padlo na popoldansko delo z njim doma.

 

Zaenkrat se spopadamo z vsemi težavami brez zdravil, saj smo našli druge poti, ki pomagajo regulirati sinovo potrebo po gibanju. Prebrala sem ogromno literature, ki poudarja pozitiven vpliv dodajanja nekaterih vitaminov in mineralov otrokom z ADHD, ampak se sama v teh zapisih nisem znašla, niti si nisem upala kar nekaj dodajati, brez da bi imela strokovno razlago zakaj je kaj dobro in v katerih dozah. 

 

Odločila sem se za posvet. Najprej so bila številna vprašanja o prehrani, spanju, gibanju. Na podlagi vsega mi je Alenka svetovala, da dodajamo določene vitamine , saj sin skoraj ne je mesa in mu nekaterih vitaminov in mineralov zato primanjkuje. Ker je športnik in je nenehno v gibanju, mi je svetovala tudi magnezij. Razložila mi je, zakaj je najbolje, da ga vzame zvečer. Za boljšo koncentracijo in razmišljanje pa je svetovala tudi omega tri ter predlagala količino. Zmenili sva se, da spremljam sina in se slišiva ter po potrebi spremeniva odmerjanje.

 

Sprememba se je najprej videla tako, da sin ni imel več krčev mišic, zaradi katerih se je občasno ponoči zbujal. Sedaj sem točno vedela kako mu lahko pomagam že vnaprej, da do tega sploh ne prihaja.

 

Opazila sem, da mu vitamini res pomagajo, ker je bil doma veliko bolj umirjen, se lažje skoncentriral in bolj vztrajal pri nalogah. Ko smo nekaj dni izpustili odmerke, je postajal veliko bolj nemiren in se je hitro ujezil. Ko pa smo spet nadaljevali, se je stanje spet izboljšalo. Tudi njegovo splošno zdravje se je občutno izboljšalo, saj je prejšnja leta bil nenehno bolan, prebolel številne viroze, letos ni bil skoraj nič bolan. 

 

V šoli poročajo, da se je njegovo sodelovanje in spremljanje v šoli iz lanskih 30% spremenil letos na 90%. Tudi doma je veliko bolj samostojen in lažje več časa preživi ob učenju in delanju nalog.

 

Verjamem, da je skupek vsega, senzorna integracija, šport, glasba in vitamini, ter seveda veliko individualnega dela z njim doma in v šoli, pomagalo mojemu sinu, da se lažje prebija skozi šolski sistem, za kar sem zelo hvaležna vsem, ki mu na tej poti pomagajo.

 

Hvala še enkrat za vso pomoč. 

 

Jasmina 

ČUDOVITE SPREMEMBE

 

Zaradi slabega počutja in nekaterih težav z zdravjem sem se odločila za Program ravnovesje zdravja.

 

Program je vključeval  svetovanje ter izobraževalni in praktični del,  ki je bil nekakšen 21-dnevni izviv za vpeljavo zdravih navad. Po zaključenem 21-dnevnem izzivu so so bile spremembe neverjetne. Uspela sem zmanjšati svoje obroke in vpeljati bolj raznovrstno prehrano, sedaj imam vsak dan vsaj pol ure telesne vadbe, vsak dan naredim sprehod v naravi in uspela sem izgubiti nekaj odvečne teže. Najpomembnejše pa je, da se je izboljšalo moje počutje, manj sem utrujena čez dan, imam več energije in boljše odnose. Vidno so se tudi izboljšale težave, ki sem jih imela zaradi slabšega delovanja ščitnice.

 

Počutim se odlično.

 

Najlepša hvala!!!

Eva

HVALEŽNA ZA NASVETE in POMOČ

 

V raziskovanju pomoči, nasvetov in priporočil sem naletela na Biosano. Ker imam kar nekaj diagnoz, med drugimi zadnja kronična limfocitna levkemija in težave s sklepi, sem z veliko zanimanja prosila za nasvet glede mojega zdravja.

 

Zanimali so me predvsem prehranski dodatki, kot so vitamini in minerali. Bila sem zelo zadovoljna z odzivnostjo in zavzetostjo ter z nasveti glede prehrane in priporočili glede vitaminov in mineralov. Skratka dobila sem kar veliko informacij, ki sem jih iskala precej časa tudi pri lečečem zdravniku.


Tako da sem še vedno v navezi z gospo. Poskušam se držati priporočil in navodil, teža se mi zmanjšuje in počutje izboljšuje.


Zelo sem hvaležna za vse nasvete in pomoč.

 

Andreja

 

SKUPAJ DO ZDRAVJA IN DOBREGA POČUTJA

 

 

OSTALA PRIPOROČILA in MNENJA NAŠIH STRANK

 

5/5

 

SKUPAJ DO ZDRAVJA IN DOBREGA POČUTJA

Kratek telefonski posvet

 

 

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNI POSVET

IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC ali NAM PIŠITE na info@biosana.si.

Lahko se naročite tudi po sms na tel. številki 031 612 964.

 

CENA POSVETA (10 min): 0 EUR

 

VESELIMO SE POGOVORA Z VAMI 🙂

 

PRIJAVA NA BREZPLAČNI POSVET 

Podjetje BIOSANA Living Nature d.o.o. vam nudi strokovne in kakovostne storitve posvetov, preiskav, svetovanj, delavnic in izobraževanj na področju zdravega in kvalitetnega življenja. Preko nasvetov, svetovanj in izobraževanj, ki jih ponujamo lahko ohranite ali izboljšate zdravje in kvaliteto življenja.

 

V primeru da imate resnejše težave z zdravjem, fizične ali duševne narave, se obrnite na svojega zdravnika, ki vas bo napotil do ustreznega specialista. 

Scroll to Top