V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

Svetovanje za zdravo življenje

SVETOVANJE ZA HARMONIJO ŽIVLJENJA

BIOSANA Prebujena ženska

dobro-pocutje

Svetovanje BIOSANA Prebujena ženska vas bo spodbudilo, da boste postali zdrava, srečna in prebujena, ki hrepeni po celostnem doživljanju sebe, narave in vsega lepega. Začeli se boste zavedati, da ste raziskovalka, popotnica in ustvarjalka življenja. Naučile se bomo opazovati, spoštovati in graditi, da bomo lahko izboljševale samo sebe, svoje odnose, okolje in naravo.

 

Prepoznala in okrepila boš svojo najglobjo željo: živeti zdravo kakovostno življenje, izpolnjujoče harmonične odnose in čutiti srečo življenja, hkrati pa biti sočutna in spoštljiva do sebe in do našega planeta Zemlja.

Da lahko uspešno in zadovoljno ustvarjamo svoje življenje v harmoniji z zunanjim svetom, je pomembno, da okrepimo odnos do sebe ter prebudimo svoje posebne ženske lastnosti in sposobnosti, s tem pa tudi sposobnosti ustvarjanja harmonije na vseh področjih svojega življenja. Osebno zadovoljstvo je vir ženske supermoči, zato se vse začne pri odnosu do sebe.

Kako obravnava poteka in kaj pridobite?

Pri prijavi boste izpolnili kratek vprašalnik. Po prijavi boste prejeli potrditveni mail in v roku dveh delavnih dni email z določenim terminom našega srečanja.

 

Na obravnavo pridite čimbolj sproščeni in si vzemite približno 90 min časa. Svetovanje poteka v Ljubljani. V kolikor nimate možnosti priti do mene, se lahko tudi slišimo.

 

 

Preko prijetnega zaupnega pogovora bomo prepoznale ključne dejavnike, kako delujemo telesno, čustveno ter duhovno. Postavile bomo temelje za zdravo in kvalitetno življenje z uravnoteženo prehrano, zadostnim gibanjem in dobrim počutjem. Našle bomo možne vire osebnega zadovoljstva ter možne načine, kako pravilno usmerjali svojo življenjsko energijo za doseganje osebne sreče, ljubeče odnose in harmonije življenja.

Vaš prispevek 150 EUR

Zakaj bi se odločili za nas?

  • Prijeten zaupen sproščujoč pogovor
  • Strogo zaupna individualna obravnava
  • Pridobili boste številne uvide, spoznanja in znanja
  • Prevzeli boste odgovornost in izboljšali kakovost svojega življenja

Zakaj bi se odločili ravno zdaj?

  • Vaše življenje je dragoceno in ve ste tiste, ki morate poskrbeti za svoje zadovoljstvo.
  • Investicija v vaš osebnostni razvoj je vaša najboljša investicija.
  • Zdaj je najboljši čas za odločitev, da naredite nekaj zase ☺

Veselimo se srečanja in pogovora z vami !

Lucija Maleš, duh. mentorica

ALI

PRIJAVA NA SVETOVANJE 

BIOSANA Prebujena ženska
BIOSANA Prebujena ženska

Plačilo lahko poravnate pred ali po opravljeni storitvi.

150,00

Morda imate vprašanje? Pokličite nas na 031 612 964 ali pošljite nam sporočilo
in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času :)

 

PRIPOROČILA in MNENJA NAŠIH STRANK

 

5/5

Podjetje BIOSANA Living Nature d.o.o. vam nudi kakovostne storitve svetovanja različnih strokovnjakov na področju zdravega in kvalitetnega življenja. Po prijavi in izbiri želenega programa prejmete telefonski klic oziroma mail s podatki termina obravnave. Obravnava poteka po dogovoru osebno ali preko spletnega svetovanja.

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

Scroll to Top