V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

Svetovanje za zdravo življenje

SVETOVANJE ZA HARMONIJO ŽIVLJENJA

BIOSANA Srečna družina

shutterstock_64610497

Družina naj bi bila prostor zdravja in sreče, lepih odnosov in dobrega počutja, vendar je pogosto zelo naporno usklajevati vse obveznosti, službo, vrtec, šolo ter ostale dejavnosti in interese, zato pride dostikrat do napetosti in nepotrebnih konfliktov. Zato je potrebno kar naprej vzdrževati ravnovesje in harmonijo odnosov za osebno in skupno zadovoljstvo. Preko družine namreč vzgajamo in otroci se učijo živeti. Poslanstvo staršev je, da otrokom pokažemo, kako živeti kakovostno zdravo in srečno življenje. To je najlepše darilo, ki jim ga lahko podarimo.

Ponavadi je družina tista, ki je z nami vse življenje in močno vpliva na naše temeljno razpoloženje in življenjski optimizem ter dojemanjem resnične sreče. To so odnosi, za katere se splača potruditi, ker imajo trajno vrednost, saj vplivajo na samopodobo posameznika, na dojemanje sveta, na življenjske sposobnosti in motivacije ter na vsesplošno počutje otrok in staršev. Preko rojstva, vzgoje in odraščanja otrok tudi starši dobimo možnost za ponovno rojstvo, preobrazbo in osebnostno rast ter priložnost, da zacelimo morebitne rane, ki so nastale v času našega odraščanja. Uzaveščanje in nadzor nad škodljivimi vzorci obnašanja in delovanja ter potrebne aktivnosti k spremembam, nas popeljejo v večje zadovoljstvo in osebno svobodo, družini pa prinesejo mir, zadovoljstvo in resnično srečno skupno bivanja.

Kako obravnava poteka in kaj pridobite?

Pri prijavi boste izpolnili kratek vprašalnik. Po prijavi boste prejeli potrditveni mail in v roku dveh delavnih dni email z določenim terminom našega srečanja.

 

Na obravnavo pridite čimbolj sproščeni in si vzemite približno 90 min časa. Lahko pridete sami ali skupaj s partnerjem in/ali otroci. Svetovanje poteka v Ljubljani.

 

Preko prijetnega zaupnega pogovora bomo prepoznali ključne lastnosti in posebnosti vašega družinskega okolja. Poiskali in uzavestili bomo neustrezne vedenjske vzorce, ki rušijo ravnovesje družinskega življenja, ter se pogovorili o potrebnih aktivnostih, ki bodo vodile k bolj osrečujočim odnosom v družini. Pogovorili se bomo o morebitnih spremembah, da kot družina zaživite čimbolj kakovostno zdravo in srečno življenje.

Vaš prispevek 200 EUR

Zakaj bi se odločili za nas?

  1. Prijeten zaupen sproščujoč pogovor
  2. Strogo zaupna individualna obravnava
  3. Pridobili boste številne uvide, spoznanja in znanja
  4. Prevzeli boste odgovornost in izboljšali kakovost svojega družisnkega življenja

Zakaj bi se odločili ravno zdaj?

  1. Dobri družinski odnosi so temelj za zadovoljstvo otrok in staršev.
  2. Investicija v vaše odnose se vam bo obrestovala na vseh področjih življenja.
  3. Zdaj je najboljši čas za odločitev, da naredite nekaj za svojo družino ☺

Veselimo se srečanja in pogovora z vami !

Urška Filiplič, druž. psihoterapevtka

ALI

PRIJAVA NA SVETOVANJE 

BIOSANA Srečna družina
BIOSANA Srečna družina

Plačilo lahko poravnate pred ali po opravljeni storitvi.

200,00

Morda imate vprašanje? Pokličite nas na 031 612 964 ali pošljite nam sporočilo
in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času :)

 

PRIPOROČILA in MNENJA NAŠIH STRANK

 

5/5

Podjetje BIOSANA Living Nature d.o.o. vam nudi kakovostne storitve svetovanja različnih strokovnjakov na področju zdravega in kvalitetnega življenja. Po prijavi in izbiri želenega programa prejmete telefonski klic oziroma mail s podatki termina obravnave. Obravnava poteka po dogovoru osebno ali preko spletnega svetovanja.

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

SVETOVANJE ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA

Scroll to Top