V HARMONIJI IN RAVNOVESJU ZDRAVJA

ŽIVIMO ZDRAVO Z NARAVO – ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE

za boljše telesno, duševno in duhovno zdravje

Svetovanje za zdravo življenje

SVETOVANJE ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE

BIOSANA Ravnovesje zdravja za boljše počutje

POSEBNA PONUDBA
Do konca oktobra  – cena samo 90 EUR
Depositphotos_25752559_ds

Drage dame, naš namen je živeti celostno in polno, hkrati pa uspešno premagovati vsakodnevne izzive. Sodoben način življenja nas sooča s prenekaterimi izzivi na področju zdravja.

 

Pri ženskah v srednjih letih se pogosto pojavlja preobremenjenost, težave pri soočanju s stresom, nihanje razpoloženja, pretirana zaskrbljenost in vzkipljivost, pri nekaterih celo izgorelost, morda želja po umiku iz socialnega okolja, težave v odnosih in s tem onemogočeno doživljanje osebnega zadovoljstva. 

 

Z zdravimi odločitvami in nekaterimi spremembami lažje ohranjamo ravnovesje. Zato ste prisrčno vabljene, da se udeležite delavnice ter spoznate določena znanja in veščine, ki vam bodo pomagale pri soočanju z izzivi na vaši življenjski poti.

 

Svetovanje je namenjeno  posvetu o vaših zdravstevnih  težavah ter spoznavanju načina  za krepitev zdravja, ki so kombinacija znanj, strokovnih informacij in praktičnih nasvetov za krepitev zdravja in boljše počutje.

 

1. RAVNOVESJE ZDRAVJA

  • Katera področja vplivajo na ravnovesje zdravja
  • Kako telesno zdravje vpliva na psihično počutje in obratno?
  • Katera so kritična obdobja, ko se ravnovesje pogosto poruši?

2. ZNANJE O ZDRAVJU

Predstavitev 6 temeljev zdravja, ki so pomembni za zdravje posameznika, s smernicami in praktičnimi primeri, kako vzpostaviti in ohraniti zdravje.

 

3. ZDRAVE ODLOČITVE IN VZTRAJANJE

Zastavili bomo zdrave odločitve in kako spremljati vpeljane spremembe za izboljšanje zdravja in zdravega življenjskega sloga.

 

KAKŠEN JE NAMEN SVETOVANJA?

 

Spoznati, kako telesno zdravje pomembno vpliva na počutje in kako si lahko pomagamo k boljšemu počutju z majhnimi vsakdanjimi koraki, ki nam pomagajo vzpostaviti in ohraniti ravnovesje zdravja ter dobro psihofizično kondicijo, ki jo še kako potrebujemo za družino, za urejene partnerske odnose, za učinkovito soočanje z delovnimi nalogami in včasih preveč stresnim okoljem, ki nas obdaja.

KAJ BOSTE PRIDOBILI?

–  Iskren in sočuten pogovor

–  Nova spoznanja iz področja zdravja ter predstavitev možnosti za izboljšanje zdravja in svojega počutja

–  Kombinacija znanj, strokovnih informacij in praktičnih načinov za krepitev zdravja in boljše počutje.

 

ZAKAJ BI SE UDELEŽILE SVETOVANJA?

  • pridobite znanje in veščine, potrebne za razumevanje svojega zdravja in počutja 
  • spoznate temeljne načine za krepitev zdravja 
  • se naučite, kako vztrajati v zdravem načinu življenja za večjo vitalnost in za boljše počutje ter za večjo produktivnost in uspešnost
  • prijeten pogovor in razumevanje
SVETOVANJE V ŽIVO ali PREKO SPLETA

Po vaši prijavi uskladimo termin srečanja oziroma v kolikor vam je ljubše se dogovorimo za posvet preko spleta (v tem primeru imate 30% popust na svetovanje)
 
Veselimo se vase udeležbe!
 
 
VAŠ PRISPEVEK      100 EUR
                                   

 

Kdo bo z vami?

 

Dr. Alenka Kužnik Krajnik, magistra farmacije, je predavateljica in svetovalka za zdravo in kakovostno življenje,

ki s svojim znanjem in izkušnjami mnogim pomaga izboljšati zdravje, rešiti morebitne težave ter vzpostaviti zdravo in kvalitetno življenje. Izkušnje povezuje z izsledki znanosti ter strokovnimi znanji. Izobražuje, motivira in vodi delavnice ter nudi podporo skozi individualno in skupinsko svetovanje za krepitev zdravja in boljše počutje. Kakovost življenja vidi v ravnovesju zdravja in dobrega počutja, prijetnih odnosov in osebnega zadovoljstva.

 

 

Je doktorica znanosti s področja farmacije, po študijskem programu Biomedicine, Univerze v Ljubljani, ter avtorica številnih znanstvenih člankov. Ima opravljen strokovni izpit lekarniškega farmacevta ter večletne izkušnje iz farmacevtske industrije. Odlikujejo jo izkušnje s svetovanjem v lekarni, izkušnje iz raziskovalnega področja biomedicine, izkušnje s področja poznavanja izdelave zdravil in kakovosti ter neprecenljive izkušnje s področja svetovanj in izobraževanj za izboljšanje in krepitev zdravja.

PRIJAVA NA DELAVNICO

BIOSANA Ravnovesje zdravja za boljše počutje
     PLAČILO

BIOSANA Ravnovesje zdravja za boljše počutje

100,00

Vaš prispevek lahko poravnate ob prijavi ali po zaključeni delavnici.

Morda imate vprašanje? Pokličite nas na 031 612 964 ali pošljite nam sporočilo
in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času 🙂

 

PRIPOROČILA in MNENJA NAŠIH STRANK

 

5/5

Podjetje BIOSANA Living Nature d.o.o. vam nudi kakovostne storitve svetovanja različnih strokovnjakov na področju zdravega in kvalitetnega življenja. Po prijavi in izbiri želenega programa prejmete telefonski klic oziroma mail s podatki termina obravnave. Obravnava poteka po dogovoru osebno ali preko spletnega svetovanja.

Scroll to Top